Kontakt

Jag som står bakom Svenska BildvisningsKatalogen heter Leif Sylvan, är själv bildvisare, och är bosatt i Ankarsrum i nordöstra Småland. Idén till katalogen fick jag för c:a 20 år sedan när jag var ute och visade bildspel i olika föreningssammanhang. Efteråt kom många arrangörer fram till mig och frågade om jag kunde tipsa om fler fotografer som reste omkring och visade bilder. De visste inte vart de skulle vända sig för att hitta bildvisare till sina möten. Samtidigt visste jag att det fanns massor av fotografer som inget hellre ville än att få komma ut och visa upp sina bildprogram och bildspel.


Det fanns alltså både en tillgång och en efterfrågan men ingen plats där dessa båda kunde mötas. Därmed föddes idén om en internetkatalog där bildvisare visar upp vad de har att erbjuda, samtidigt som föreningar och företag runt om i Sverige kan gå in och välja vad de är intresserade av. Arrangören kontaktar sedan bildvisaren direkt, utan någon mellanhand, och affären görs upp, förhoppningsvis till nytta och nöje för båda parter.


Vill du komma i kontakt med mig, antingen för att du är intresserad av att bli medlem eller någon annan orsak, så är min mailadress följande:


leif.sylvan@bildvisning.com


Mina övriga kontaktuppgifter hittar du på min presentationssida under menyrubriken Presenta-tioner.

© 2020 Leif Sylvan 

Start       Info       Presentationer       Nya program       Bli medlem       Kontakt